CRÒNIQUES I RESULTATSMINI MASCULÍ ESPECIAL

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Sant Josep
Data: 20/05/2016

Final disputada al Palau Municipal d'esports d'Inca entre el segon classificat de la lliga, el Sant Josep. Una final molt igualada on el nostre ritme pogué rompre amb el partit i ens poguérem decantar cap a una victòria lluitada. Acabam la lliga amb ganes de seguir entrenant i competint la pròxima temporada.

A seguir entrenant!

Resultat: 67-47

JORNADA DEL 19 AL 21 DE FEBRER

CADET MASCULÍ ESPECIAL

Bàsquet Ciutat d'Inca vs UADIS
Data: 21/02/2016


Des del primer moment el UADIS va deixar clar que no posaria les coses fàcils als inquers i sortí a lluitar cada pilota. El primer quart fou igualat i l'agressivitat dels visitants compensà la seva inferioritat física. A partir del segon quart l'encert exterior i el domini del rebot del Ciutat d'Inca anàren posant més avantatge en el marcador fins arribar al resultat final, que tancà un partit molt lluitat per part dels dos equips. 

Resultat: 77-50


JORNADA DEL 12 AL 14 DE FEBRER


CADET MASCULÍ ESPECIAL

Molinar vs Bàsquet Ciutat d'Inca
Data: 14/02/2016

El primer quart fou el més igualat, amb un equip local molt encertat en atac i els inquers amb poc ritme i falta d'intensitat. A partir del segon quart la diferència anà aumentant en el marcador, gràcies sobretot a la bona defensa que provocà molts contraatacs del Ciutat d'Inca i del seu encert en el tir exterior. Finalment la superioritat de l'equip visitant, tant en el rebot com en l'agresivitat defensiva, es reflexà clarament en el marcador. 

Resultat: 34-86

JUNIOR MASCULÍ ESPECIAL

 Grupo Juaneda Bahía San Agustín vs Bàsquet Ciutat d'Inca  
Data: 13/02/2016

Partido correspondiente a la jornada 5 del grupo A de la fase de clasificación de Junior Masculino disputado en el Toni Servera de S'Arenal.
El encuentro empezó de forma dubitativa por parte de ambos equipos donde los primeros siete minutos del primer cuarto el equipo del raiguer conseguía llevar la iniciativa en el marcador. El marcador al final de los 10 minutos fue de 16-17 gracias al acierto del equipo de la playa de Palma en los últimos 3 minutos. Tanto en el segundo como en el tercer cuarto ocurría algo parecido que al inicio, las dinámicas favorables se repartían por dosis iguales entre ambos equipos. Fue al principio del último cuarto donde el equipo inquer lograba una diferencia sustancial para acabar con un parcial de 10-23 a su favor gracias al ritmo de juego impuesto en ese último cuarto.

Resultado: 50-81


JORNADA DEL 29 AL 31 DE GENER

CADET MASCULÍ ESPECIAL

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Bàsquet Manacor
Data: 27/01/2016

Un inici de partit completament dominat pels locals que controlaren rebot, ritme del joc i amb un elevat encert en el tir exterior deixaren a l'equip de Manacor ja molt allunyat en el marcador. En el segon quart els visitants sortiren a la pista amb més intensitat i millor defensa, però la diferència es mantení al descans, dominant els locals per 44-30. A la segona meitat l'equip de Manacor intentà amb la defensa a tota la pista i un major ritme superar a un Ciutat d'Inca que controlà el joc i que demostrà seriositat i molta concentració. 


Resultat: 71-53


JORNADA DEL 15 AL 17 DE GENER

INFANTIL MASCULÍ A

Bàsquet Ciutat d'Inca vs La Salle
Data: 16/01/2016

Un dels rivals mes forts de la nostre lliga ens va visitar a casa i ens deixà clar perquè esta a la zona dels dos primers, tot i així afrontarem un gran partit i poguérem demostrar la nostra feina i passió per l’esport, arribarem al descans 20 punts abaix complicant moltes de les seves decisions.

Físicament ens desgastarem molt i es notà a la resta del partit, tot i així les sensacions foren bones.

Resultat: 37-87

MINI MASCULÍ A

Sant Josep vs Bàsquet Ciutat d'Inca
Data: 13/01/2016

Partit molt intens i amb bon ritme on els dos equips mostraren les ganes de emportar-se el partit. Cada període decisiu i els nins gaudiren molt. El treball es reflecteix a la pista i això es molt important.

Resultat: 50-71JORNADA DEL 8 AL 10 DE GENER


INFANTIL MASCULÍ A

Sant Josep vs Bàsquet Ciutat d'Inca
Data: 09/01/2016


Visitàrem un dels equips directes en la classificació, competirem des del primer minut, agafant una avantatge al primer període, tot i la gran intensitat fórem superiors defensivament  i això ens donar un plus amb atac. El partit va ser intens i molt igualat, a mesura q el temps passava el nostre desgast era visible i això els darrers minuts es notà. Bones sensacions i a seguir treballant per a la millora.


Resultat: 86-69


CADET MASCULÍ ESPECIAL

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Sant Josep
Data: 10/01/2016


El partit arrancà amb un Sant Josep molt encertat en atac, dur i ràpid en defensa que ràpidament posà diferència en el marcador, i un Ciutat d'Inca desencertat en el tir exterior i sense control de rebot defensiu. La diferència en el marcador al descans era important, 16-43. Però la segona meitat fou completament distinta, i els locals s'acostaren gràcies a l'encert en l'atac i l'augment de la instensitat defensiva. Al final, un Sant Josep que en la segona meitat només anotà 28 punts sumà una victòria que aconseguí gràcies a una molt bona primera meitat, en canvi els locals demostraren en la segona meitat la seva capacitat per competir contra un dels equips forts de la lliga.

Resultat: 50-71JORNADA DEL 18 AL 20 DE DESEMBRECADET MASCULÍ PREFERENT

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Manacor
Data: 20/12/2015


Bon partit dels nostres cadets aquest diumenge. Tot i la diferència en el marcador final, la diferència al descans era de només 13 punts, cosa que demostra que el partit no va ser tan fàcil com pot indicar el resultat. La diferència, sobretot,  va resultar de la intensitat mostrada per els nostres durant la primera i la segona part. En la primera part, tot i que l’actitud va ser bona, l’equip no va jugar amb tota la intensitat de la que és capaç, cosa que va permetre al Manacor aguantar en el marcador. En la segona part, per el contrari, es va pujar un punt la intensitat, sobretot en defensa, que va provocar moltes errades i pèrdues de pilota de l’equip contrari i ens va permetre anotar amb facilitat en molts de contraatacs, cosa que va dur a la diferència en el marcador final.

Resultat: 79-34

CADET MASCULÍ ESPECIAL

Basquet Ciutat d'Inca vs Dakota Alcúdia
Data: 16/12/2015


Partit que arrancà amb major encert, ritme i intensitat dels visitants, que gràcies a l'encert de cara a la cistella i al control del rebot es varen posar per davant en el marcador en la primera meitat. Després del descans, els inquers seguiren sense encert en el tir exterior, però gràcies als canvis defensius, control del rebot i major intensitat, aconseguiren posar-se per davant en el marcador d'un equip alcudienc que lluità fins al darrer minut.

Resultat: 66-57JORNADA DEL 11 AL 13 DE DESEMBRE


PREMINI FEMENÍ

Bàsquet Ciutat d'Inca vs La Salle
Data: 12/11/2012


Aquest dissapte dia 12 varem jugar un altre partit de lliga, aquest pic contra la salle. Gran victòria merescuda de les nines mes petites del club que ja noten que els nervis de principi de temporada van desapareixent poc a poc.


MINI MASCULÍ ESPECIAL

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Bàsquet Pla
Data: 11/12/2015


Un partit on el creixement dels nins sempre és prioritat i amb ell el seu creixement esportiu. Donàrem un gran inici de partit i ens sobreposàrem per sobre del B.Pla, dins casa seva patirem però aquesta vegada el nostre bàsquet va donar el seu fruit dins la pista.

Resultat: 92-75


INFANTIL MASCULÍ ESPECIAL

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Esporles
Data: 12/12/2015

Ens visità un equip directe i amb ganes de lluitar el partit. Varem haver de retallar deu punts i poder seguir treballant per treure un partit molt disputat i on al final ens retallaren a causa de la nostra relaxació.

El treball serà la nostre base per poder seguir mirant cap endavant.

Resultat: 86-82


CADET FEMENÍ

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Pollença
Data: 13/12/2015


Aquest diumenge, les cadets del Ciutat d'Inca, juntament amb l'ajuda de les infantils, han sabut plantar cara a un rival dur, el qual es manté en la primera posició en la classificació. Tot i que el resultat al final ens hagi passat factura, s'ha de tenir esment que les jugadores han mostrat bona actitud, la qual cosa ha estat fonamental per poder mantenir un marcador ajustat durant tot el partit. Així i tot encara ens queden per millorar algunes coses respecte a la falta de concentració en moments puntuals, ja que això ens duu a cometre errades que llavors ens juguen males passades. Seguirem treballant.

Resultat: 54-57


INFANTIL FEMENÍ

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Joan Capó
Data: 12/12/2015


En el partit d'aquesta jornada el marcador s'ha mantingut molt ajustat durant els 40 min ja que els dos equips han lluitat cada pilota en joc. Aquest fet ha tingut com a resultat una pròrroga en la qual les infantils del ciutat d'inca han guanyat gràcies a un bon joc en equip. De part de tot l'equip donar les  gràcies a les tres minis que han debutat avui, per el seu gran esforç i la seva aportació durant tot el partit.

Resultat: 72-69


JORNADA DEL 27 AL 29 DE NOVEMBREINFANTIL MASCULÍ PREFERENT

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Atlètic Escolar
Data: 28/11/2015


Aquest dissabte l'infantil preferent va demostrar ser un equip molt lluitador. Va esser un partit marcat per l'actitud, concentració i ganes on finalment, l'error des de la línia del tir lliure va marcar el resultat final. Així i tot, l'equip en general va demostrar tenir ganes i va competir en tot moment.

Resultat: 54-59


CADET MASCULÍ PREFERENT

Bàsquet Ciutat d'Inca vs La Salle
Data: 29/11/2015

Molt bon partit dels nostres cadets, que ja des del primer minut varen mostrar una intensitat i concentració acords a les que el partit requeria, situant-se més de 20 punts per damunt ja en el primer període. Hem de destacar que vàrem aconseguir l’objectiu de mantenir aquesta intensitat i concentració durant tot el partit, i que això es va traduir en una molt bona defensa de l’home pilota i les línies de passada, així com en un joc fluït i sense precipitacions en atac que, afegit a una bona lectura de les situacions de 1x1, ens va permetre trobar moltes i bones opcions de tir.

Resultat: 86-59


CADET MASCULÍ ESPECIAL

Bahia Sant Agustí vs Bàsquet Ciutat d'Inca
Data: 28/11/2015

El partit començà amb molt de desencert per part dels visitants, que tot i aconseguir opcions clares en atac no aconseguien anotar. El partit es descantà pels locals sobretot per la superioritat en el rebot de l'equip de s'Arenal, la falta d'encert i d'agressivitat dels jugadors inquers que, tot i tenir uns bons moments de joc en el tercer quart, veieren com el líder de la categoria s'imposava amb claredat.

Resultat: 83-45INFANTIL FEMENÍ

Zona5 vs Bàsquet Ciutat d'Inca
Data: 28/11/2015


L'equip infantil femení aquest dissabte es va trobar davant un dels rivals més forts de la lliga. El qual va demostrar ser superior dins la seva pista. No totes les nostres jugadores varen saber posar les ganes necessàries per poder fer front a n'aquest rival. Al final del partit varen reviscolar una mica i es va notar el canvi d'actitud i de confiança!!

Resultat: 55-48JORNADA DEL 20 AL 22 DE NOVEMBRE

PREMINI FEMENÍ

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Indioteria
Data: 21/11/2015


El partit d'aquest dissabte va ser el primer de la temporada del premini femení. Es van notar els nervis del primer partit, però poc a poc van anar desapareixent. En definitiva, un bon partit per començar la temporada.


MINI MASCULÍ PREFERENT

Sant Josep vs Bàsquet Ciutat d'Inca
Data: 21/11/2015


Un altre bon partit i una altre victòria. Cal destacar la gran actitud amb defensa que hi havia moments que no deixàvem ni treure la pilota al rival. Hem de seguir millorant coses amb atac i sobretot la falta de concentració que ens treu del partit i fa que el rival es creixi. Seguim millorant cada partit i això és el més important.

Resultat: 42-70


MINI FEMENÍ

Bàsquet Ciutat d'Inca vs C.B.Binissalem
Data: 20/11/2015


El passat Divendres 20 de Novembre el Mini Femení, disputà la darrera jornada de la fase Promoció.

Malgrat el partit no fos tal i com esperàvem el resultat final va ser positiu. Cal dir que estem mirant un equip de minibàsquet, això vol dir que a dies estaran molt encertades i a dies només es faran errades.

Hem de ser conscients que miram a menudes de 10-11 anys i tot i això han aconseguit un bon resultat a la fase. Aconseguint 3 victòries de les 6 possibles.

Parlant del darrer partit, malgrat no fos com esperàvem, donat els objectius proposats a principi de temporada que eren, córrer,córrer i més córrer. No varem ser capaç de córrer tot el partit, però això si totes les jugadores varen saber rescabalar aquelles errades que havien pogut cometre durant el partit.

Per tant, vull donar l’enhorabona a totes elles per la feina feta no tan sols durant aquest partit sinó durant tota aquesta promoció. Hem treballat dur cada entrenament i ho seguirem fent per tal de poder disfrutar d’aquest esport que ens agrada tant.

I ja acabant , nosaltres tenim un crid que ens defineix com a grup. Totes som una, Totes som una! Ciutat d’Inca!!

“Ganar es importante para mí, pero lo que me causa real felicidad es la experiencia de estar totalmente comprometido en todo lo que hago. Yo soy infeliz cuando mi mente comienza a vagar, tanto durante los triunfos como en las derrotas. Algunas veces una bien-jugada derrota me hará sentir mejor que una victoria en la cual el equipo no se sintió especialmente conectado.”


Resultat: 90-48
MINI MASCULÍ ESPECIAL

Consell vs Bàsquet Ciutat d'Inca
Data: 20/11/2015


Ens trobarem un equip on el protagonista només va ser un i no poguérem llegir sobre aquest joc, l'equip va pecar de confiança però tot i així lluitarem i ens divertirem jugant al bàsquet.

Resultat: 97-94

INFANTIL MASCULÍ ESPECIAL

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Sa Pobla
Data: 21/11/2015


Un partit igualat fins el tercer període, i on poguérem treure el nostre joc al darrer quart. Bones sensacions i responsabilitats que ja s'assumeixen dins una lliga molt lluitada.

Resultat: 81-57
CADET MASCULÍ ESPECIAL

Bàsquet Ciutat d'Inca vs La Salle
Data: 22/11/2015


El partit començà amb molt de ritme i intensitat per part dels dos equips i amb un parcial favorable a l'equip de Palma que al final del període els jugadors inquers aconseguiren remuntar. Al segon quart continuà igualat i la diferència visitant al descans era reduïda. L'arrancada de la segona meitat fou la que marcà la diferència per part de l'equip de La Salle, que finalment aconseguí la victòria tot i la bona feina i actitud dels jugadors del Ciutat d'Inca.

Resultat: 52-73

CADET MASCULÍ PREFERENT

Bàsquet Ciutat d'Inca vs Uadis B
Data: 22/11/2015

Partit molt disputat el celebrat aquest diumenge a Sa Creu. El conjunt local es posà per davant des de l'inici i aconseguiria anar per davant fins pràcticament el final del tercer quart. L'Uadis, per la seva part, no va sortir del partit i va evitar que les diferències mai superessin els 8-10 punts, fins què, a mitjan tercer quart, a base d'insistir i aprofitant uns minuts de relaxació dels nostres, aconseguiren donar la volta a la truita i igualar el partit, arribant a posar-se en alguns moments per davant. Els nostres, però, aguantaren les estirades visitants i, tornant al bon joc mostrat durant gran part del partit, a falta de 2 minuts per el final, havien tornat a posar terra per enmig en el marcador, fins arribar al resultat final.

Resultat: 63-54

INFANTIL MASCULÍ PREFERENT

Bàsquet Santanyí vs Bàsquet Ciutat d'Inca
Data: 21/11/2015


L'infantil preferent va aconseguir una suada victòria en un partit marcat per la defensa zonal de l'equip local i el poc encert en el tir exterior de l'equip visitant.

Resultat: 29-32

INFANTIL FEMENÍ


Bàsquet Ciutat d'Inca vs Atlètic Escolar
Data: 21/11/2015

L'equip infantil femení ha començat el partit amb falta de concentració. Degut a això, s'han comès tota una sèrie d'errors que eren evitables. Tot i així, després de la mitja part, les jugadores han fet un canvi d'actitud positiu. El qual ens ha permès corregir la majoria dels errors comesos durant la primera part; canvi que ha quedat reflectit en el marcador i en la satisfacció de les seves entrenadores.

Resultat: 65-15